Missie en visie

Rendement op uw investeringen in projectmanagement
Hoeveel beter is uw organisatie gaan presteren door de investeringen die ze heeft gedaan in de professionalisering van project-, verander- en portfoliomanagement? Global Project Performance levert álle diensten die nodig zijn om precies dát doel te realiseren.

Organisaties staan voortdurend onder druk

Maatschappelijke-, politieke-, technologische- en milieuontwikkelingen vereisen dat organisaties in de publieke en private sector zich voortdurend aanpassen. Om dit succesvol te doen móet iedere organisatie voldoende goed zijn in het realiseren van projecten, veranderingen en portfolio’s.

Competente mensen in volwassen organisaties

Training is noodzakelijk om de projectmanagementcompetenties van uw managers en teams te ontwikkelen. Het prestatiepotentieel van individuele personen wordt echter altijd beperkt door de managementvolwassenheid van de organisatie zelf. Daarom benaderen wij de ontwikkeling van individuele competenties en de managementvolwassenheid van organisaties altijd integraal.

Onze diensten

Wij leveren alle trainingen en adviesdiensten die organisaties en individuele personen nodig hebben om goed te worden in het realiseren van veranderingen. U kunt bij ons terecht voor geaccrediteerde- en niet-geaccrediteerde trainingen en adviesdiensten, mentoring, coaching en ondersteuning.

Advies op maat? Offerte? Wij denken met u mee!
030-2211987

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen over de mogelijkheden tot samenwerking met Global Project Performance? Wij denken met u mee!