In welke verbeterdiscipline liggen de grootste kansen voor uw organisatie?

Iedere organisatie moet voortdurend inspelen op veranderingen. We ervaren allemaal dat veranderingen elkaar sneller opvolgen en complexer worden. Om de continuïteit en realisatie van de strategische beleidsambities te borgen, moet elke organisatie daarom voldoende goed zijn in het besturen en realiseren van projecten, veranderingen, transformaties en resulterende benefits. Waar is de winst te halen voor uw organisatie? Is het in projectmatig werken, projectmanagement, programmamanagement, portfoliomanagement, verandermanagement & stakeholder engagement, het Centre of Excellence of leiderschap en soft skills?

Open & Incompany training, advies, mentoring, coaching en ondersteuning

In de afgelopen 20 jaar zij we meer dan 1.000 organisaties van dienst geweest met de professionalisering van project-, portfolio- en verandermanagement. We leveren meer dan 100 trainingen in ons open rooster of incompany en volledig op maat voor uw organisatie. Om het resultaat op uw investeringen in projectmanagement te optimaliseren, is uiteindelijk maatwerk nodig. Samen met onze klanten hebben we 5 incompany modeloplossingen ontwikkeld die we volledig toesnijden op uw unieke vraag, organisatie, branche of functionele discipline. 

Meer dan 100 trainingen
Incompany maatwerk aanpak
Meer dan 20 accreditaties
Advies op maat? Offerte? Wij denken met u mee!
030-2211987

Quote Stakeholder Engagement Erasmus MC

"Voor het management team van de vastgoedsector van het Erasmus MC en 100 medewerkers hebben we een leiderschapstraject verzorgd om de synergie in de organisatie verder te ontwikkelen"
Erasmus MC, Stakeholder engagement & Leiderschap

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen met één van onze specialisten met allround kennis van de 12 verbeterdisciplines? Wij denken graag met u mee! Bel ons of mail ons uw gegevens en vraag.