Accreditaties & Kwaliteitsborging

Betrouwbare dienstverlening borgen
Onze klanten willen samen werken met een betrouwbare partner die de kwaliteit van haar dienstverlening borgt. Onze trainingen, onze trainers en ons kwaliteitssysteem worden jaarlijks onderworpen aan intensieve onafhankelijke assessments. We zijn verbonden aan IPMA, APMG International, Axelos en PeopleCert als accrediterende instanties.

IPMA (International Project Management Association)

In Nederland waren we de eerste door IPMA geaccrediteerde Keurmerkopleider. We verzorgen geaccrediteerde IPMA-trainingen en bereiden mensen voor op IPMA-examens en IPMA-assessments.

Axelos en PeopleCert

Door AXELOS en PeopleCert zijn we als trainingsorganisatie geaccrediteerd voor het verzorgen van trainingen en het afnemen van examens voor de volgende methodieken:

P3M3 Accredited Consulting Partner

Door Axelos zijn we als consulting organisatie geaccrediteerd voor het leveren van geaccrediteerde P3M3-assessments en consulting diensten.

APMG International

Door APMG International zijn we als trainingsorganisatie geaccrediteerd voor het verzorgen van trainingen en het afnemen van examens voor de volgende methodieken:

Advies op maat? Offerte? Wij denken met u mee!
030-2211987

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen over de mogelijkheden tot samenwerking met Global Project Performance? Wij denken met u mee!