Branches en Functionele disciplines

Alléén maatwerk leidt naar uw doel
De toepassing van gestandaardiseerde methodieken is nooit “one size fits all” of “out of the box" solution. Succesvolle projectaanpakken worden onder meer bepaald door het type projecten, de strategische context, de organisatiecultuur en de huidige projectmanagementvolwassenheid van de organisatie.

Meer dan 500 gerenommeerde klanten

Op basis van onze brede én diepgaande praktijkervaring zijn we in staat om passend maatwerk te leveren voor uw specifieke branche, functionele discipline en context. Met meer dan 500 gerenommeerde klanten hebben we zowel diepgaande als brede ervaring ontwikkeld. Werkt u met ons samen? Dan profiteert u van zowel kennis en ervaring in uw eigen branche of functionele discipline als van relevante lessen uit andere sectoren.

Overheid en semioverheid

We werken voor beleidsdepartementen van de Nederlandse overheid, zelfstandige bestuursorganen, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeentes, waterschappen, hoogheemraadschappen en NGO’s. Ook werken we voor diverse zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningcorporaties en de Nationale Politie.

Private sector

We werken voor multinationals en voor MKB. Tot onze klanten behoren onder meer Heineken International, VodafoneZiggo, Mars, Booking.com, SNS Reaal, Tata Steel en Feenstra.

Functionele disciplines

Onze klanten bevinden zich in alle gelederen van organisaties zoals: vastgoed, ICT, marketing, verkoop, finance en control, logistiek, operations, legal, P&O, beleid  en HRM.

Advies op maat? Offerte? Wij denken met u mee!
030-2211987

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen over de mogelijkheden tot samenwerking met Global Project Performance? Wij denken met u mee!