Thought leaders

Thought leaders
Om een methodiek écht goed te begrijpen en toe te kunnen passen, moet je weten hoe deze is ontstaan en wat de uitgangspunten waren. Wat is het gedachtengoed en de filosofie die ten grondslag ligt aan de methodiek? Daarom werken wij samen met auteurs - en thought leaders - van de methodieken in ons vakgebied en laten we onze trainer consultants door hén trainen.

Masterclass Managing Benefits - Stephen Jenner

Een van de thought leaders met wie we veel werken voor multinationals en rijksoverheden is Stephen Jenner. In zijn rol als Portfolio Director Criminal Justice IT in het Verenigd Koninkrijk leidde hij een portfolio van £1,5 miljard. Samen met Stephen hebben we diverse masterclasses georganiseerd.

Masterclass Management of Portfolios - Stephen Jenner

Masterclass Managing Successful Programmes

Ook een masterclass organiseren voor uw organisatie?

Hebt u interesse om ook een masterclass te organiseren voor uw eigen organisatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben dit in het verleden al gedaan voor agile, P3M3, PRINCE2 en diverse andere best practices bij organisaties zoals bijvoorbeeld Heineken International, Ministerie van OCW en Ministerie van SZW. 

Advies op maat? Offerte? Wij denken met u mee!
030-2211987

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen over de mogelijkheden tot samenwerking met Global Project Performance? Wij denken met u mee!