SCRUM Product Owner inclusief examen

Klanten waarderen deze training met een 9

Wilt u de effectiviteit van uw rol als Product Owner vergroten? Hebt u al ervaring met SCRUM maar hebt u nog geen SCRUM Product Owner training gevolgd? Neem dan deel aan onze SCRUM Product Owner training en behaal het SCRUM Owner certificaat.

Een SCRUM Product Owner certificaat is onmisbaar op uw CV als u deze belangrijke rol vervult in agile initiatieven en projecten. Tijdens onze intensieve tweedaagse SCRUM Product Owner training helpt onze SCRUM trainer u om uw rol goed in de vingers te krijgen. 

> 5.000.000 mensen agile gecertificeerd
Onmisbaar op uw CV
Vergroot het rendement van SCRUM initiatieven
Kenmerk training
Impact op uw vaardigheden:
 • Duur: 2 dagen
 • Investering: € 1.345, – ex btw
 • Gevorderden training voor pracitioners
Schrijf je nu in

Doel

Doelgroep

Aanpak van de training

Wat mag u van onze trainers verwachten?

Over het SCRUM Product Owner examen

Quote SCRUM Park Mobile

"Voor de teams van Park Mobile verzorgden wij praktijkgerichte SCRUM Master en SCRUM Product Owner trainingen en mochten we de agile transformatie ondersteunen met mentoring en coaching."
Park Mobile, SCRUM trainingen, mentoring en coaching

1. Algemeen

 • In deze training doorlopen we de gehele SCRUM methodiek.
 • U verdiept uw kennis van en inzicht in de rol van de Product Owner.
 • We adresseren de SCRUM Product Owner "hot spots" in de levenscyclus.
 • Onze trainer helpt u om knelpunten op te lossen en gerichte verbeteringen te realiseren.
 • Hierbij komen onder andere de onderstaande onderwerp een bod.

2. Introductie agile

 • Review agile framework.
 • Release management.
 • Agile product management.
 • Forecasting.
 • Schatten.
 • Prioriteren van requirements.
 • Release strategieën.
 • Release planning.
 • Realiseren van strategische product doelen.
 • Productontwikkeling met meerdere teams.
 • Epics, User Stories en Acceptatiecriteria.
 • Samenwerking met de SCRUM Master en het SCRUM team.
 • Impact mapping.
 • Value stream.
 • Story mapping technieken voor het ontwikkelen van een product visie en product backlog.

Quote SCRUM PON

"Voor de teams van PON hebben we praktijkgerichte SCRUM Master en SCRUM Product Owner trainingen verzorgd gericht op vaardigheden die nodig waren voor de agile transformatie van de organisatie."
PON, SCRUM Master & Product Owner trainingen

Data

5 en 12 december 2022 
9 en 16 januari 2023
6 en 8 februari 2023
6 en 13 maart 2023
3 en 5 april 2023
8 en 11 mei 2023
5 en 12 juni 2023
3 en 10 juli 2023
7 en 14 augustus 2023
4 en 11 september 2023
2 en 5 oktober 2023
6 en 13 november 2023
4 en 11 december 2023

Plaats

Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Heerenveen, Groningen, Zwolle.

Op locatie & Virtual classroom

Onze trainingen worden zowel op locatie als via Virtual Classroom uitgevoerd. Wilt u meer weten over de actuele mogelijkheden? Bel dan 030 22 11 987. Wij denken met u mee!

Quote SCRUM Heineken International

"Voor de teams van Heineken International hebben we een aantal groepen getraind als SCRUM Master en SCRUM Product Owner om hen te betrekken bij de agile transformatie binnen de organisatie."
Heineken International, SCRUM Master & Product Owner trainingen

Investering 

€ 1.345, – ex btw inclusief examen.

Inclusief

Cursusmaterialen, oefenexamens, examentraining, GPP Online, SCRUM Product Owner examen, certificaat, administratie, locatie, arrangementskosten.

Quote Agile PM Alphen ad Rijn

Voor de "Organisatie van de Toekomst" van de Gemeente Alphen aan den Rijn verzorgden wij een organisatiebrede agile startup voor 10 agile coaches en 100 managers en medewerkers
Gemeente Alphen aan den Rijn, Organisatiebrede Agile Startup

SCRUM initiatieven realiseer je samen

Projectprestaties gaan pas echt met écht met sprongen vooruit als betrokkenen een gemeenschappelijke aanpak delen. Met onze incompany trainingen borgt u dat investeringen in training en opleiding resulteren in concrete prestatieverbeteringen. Incompany trainingen zijn mogelijk vanaf 3 tot 5  mensen. We maken de training volledig op maat zodat deze naadloos aansluit op uw praktijk.

Oplossing 1: Individuele training


U kiest voor een individuele training als u zich wilt oriënteren op de mogelijkheden voor uw organisatie. De uitkomst van deze keus kan bijvoorbeeld een presentatie of advies zijn aan interne stakeholders of het management van uw organisatie.

Oplossing 2: Incompany training basis


Tijdens een incompany training basis maken deelnemers kennis de "best practices". Door middel van opdrachten, presentatie en discussie wordt inzicht ontwikkeld in de werking en de toepassing van de managementaanpakken. Deelnemers ontwikkelen een gemeenschappelijk begrippenkader dat bijvoorbeeld als basis kan dienen voor het ontwikkelen van een visie en plan van aanpak voor uw organisatie.

Oplossing 3: Incompany training plus


Is er al een gevestigde werkwijze maar loopt uw organisatie tegen specifieke knelpunten aan? Willen uw teams een volgende stap zetten? En is er behoefte aan complementaire kennis, inzichten en ervaring om deze op te lossen? Met een incompany training plus lost u knelpunten op en realiseert u prestatieverbeteringen op de korte termijn.

Oplossing 4: Trainen om te Transformeren


Wilt u de transformatie van uw organisatie borgen voor de lange termijn? Lukt het onvoldoende om de verandering door te zetten? En loopt u tegen terugkerende knelpunten aan? Investeer dan in Trainen om te Transformeren. Aan de hand van een intensief praktijkprogramma realiseren uw teams al tijdens de training de eerste stappen van de transformatie.

Oplossing 5: Organisatieontwikkeling


Zijn het belang en de urgentie van uw opgave groot? Is er een organisatiebrede inspanning nodig om het gewenste prestatieniveau te realiseren? Kies dan voor organisatieontwikkeling. Meestal zetten we een combinatie van diensten in waaronder: een P3M3-assessment, training, coaching, mentoring en advies. Ontwerp en implementatie van tooling behoort ook tot de mogelijkheden.

Quote SCRUM Intramed

"De ontwikkelteams, de business en het management van Intramed hebben we getraind en daarna ondersteund bij de implementatie van SCRUM voor de ontwikkeling en levering van hun software."
Intramed, SCRUM trainingen & Implementatie

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen met één van onze SCRUM-specialisten? Wij denken graag met u mee! Bel ons of mail ons uw gegevens en vraag.