Missie en Visie

Doet u zaken met Global Project Performance? Dan weet u dat we gedreven zijn om bij te dragen aan de ontwikkeling van uw organisatie én die van uzelf. Want alleen door deze in samenhang te ontwikkelen, realiseert uw organisatie duurzame prestatieverbetering.

Download onze corporate brochure

Accedited Consulting Partner & Accredited Training Organisation
Meer dan 200.000 mensen gecertificeerd in Nederland
IT & Niet-IT, publieke en private sector

Is uw organisatie gegroeid en beter gaan presteren?

Dat  is dé vraag die ons bezig houdt. Want onze organisatieadviesdiensten, verbetertrajecten, incompany trainingen en open trainingen dienen maar één doel, namelijk dat uw organisatie aantoonbaar beter is gaan presteren door de investeringen die u doet in project- en verandermanagement.

 

Kennispartner en Opleider in het hele spectrum van verandermanagement

Wij zijn specialist in het op maat maken van managementmethodes, specifiek voor uw organisatie. We doen dat in 12 verbeterdisciplines zodat alle management aanpakken goed op elkaar aansluiten.

Meetbare Groei in Verbetermanagement

Met onze P3M3-diensten en de GPP Quick Scan maken we inzichtelijk voor betrokken stakeholders waar uw organisatie de randvoorwaarden voor succesvolle prestaties heeft geborgd en waar kansen voor verbetering liggen. Zo kan uw directie gericht haar investeringen in verbetermanagement prioriteren.

 

Individuele Competentie Ontwikkeling

Een competentie is niets meer dan de combinatie van kennis, vaardigheden en het aangetoonde vermogen om deze succesvol in de praktijk te brengen. Wij bieden uitgebreide programma's om competenties te meten, te ontwikkelen en te certificeren. Global Project Performance was het eerste officieel geaccrediteerde IPMA-instituut in Nederland (er zijn er slechts 5).

Voor Head of Profession, HR en Lijn- en Stafmanagement

Op organisatieniveau  zijn wij er voor HR (training en competentie ontwikkeling), de manager die verantwoordelijk is voor professionalisering, en tenslotte de lijn- en stafmanagers. Samen maken zij het mogelijk om een omgeving te ontwikkelen waarin teams excelleren.

Zoekt u adviesdiensten die echt werken?

Onze klanten willen oplossingen willen werken in de praktijk en waar aantoonbare prestatieverbetering mee wordt gerealiseerd. Niet de theorie maar uw praktijk staat centraal. Om naadloos aan te sluiten op uw dagelijkse organisatie gaan wij uit van een holistische aanpak.

Wat ons drijft: bijdragen aan een betere wereld

Project- en verandermanagement voor een betere wereld. Dat is wat ons drijft. Wij willen een rol van betekenis spelen bij de prestatieverbetering dwars door alle sectoren heen zoals onderwijs, zorg, milieu, verkeer en vervoer, democratie, cultuur, sport, ontwikkelingssamenwerking en economie. Samenwerking met alle maatschappelijke partners zien wij daarbij als de sleutel tot duurzaam succes.

De waarde van methodieken

Methodieken zijn nog steeds van grote waarde. Ze leveren een beproefde aanpak voor uw projecten en andere veranderinitiatieven. Organisaties gebruiken methodieken om hun raamwerk in te richten, een professionele aanpak te borgen en te leren van ervaring.

De mensen achter Global Project Performance

Dagelijks werken 25 gemotiveerde mensen aan het leveren van onze diensten aan klanten in de publieke en private sector, voornamelijk in Nederland en deels in het buitenland. Ons team van senior trainer consultants behoort tot de top in Nederland. Zij hebben brede praktijkervaring en beschikken over een indrukwekkende verzameling bevoegdheden voor geaccrediteerde training en consulting.

Onze klanten vertellen ons verhaal

Bij Global Project Performance staat u centraal. Door de website heen treft u testimonials en verhalen van onze klanten uit hun praktijk. Elke dag halen we veel voldoening en plezier uit de successen die we samen hebben geboekt en de prettige relatie die we met onze klanten hebben opgebouwd.

 

ContactFormulier

Is uw interesse in samenwerking met Global Project Performance gewekt en wilt u de uitdagingen van uw organisatie eens geheel vrijblijvend voorleggen aan een van onze adviseurs? 

Bel dan 030 22 11 987

Of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Contact opnemen