Reduceer templates en voorschriften met meer dan 60%

26-05-2023

Ervaart u dat er veel te veel tijd verloren gaat met nodeloze bureaucratie in uw organisatie? Worden er wel templates ontwikkeld en tools geïntroduceerd maar verlopen de processen van project-, programma- en portfoliomanagement niet aantoonbaar beter? Overweeg dan om uw handboeken en raamwerken in lijn te brengen met P3M3 niveau 3 vereisten op basis van onze unieke aanpak.

Reduceer templates en voorschriften met meer dan 60%

In de afgelopen 20 jaar heeft ons internationale team van experts tientallen handboeken project-, programma- en portfoliomanagement ontwikkeld voor organisaties in zowel de publieke als private sector. Daarmee worden de bestaande de voorschriften, documentatie en templates als snel met meer dan 60% gereduceerd. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger voor betrokkenen om te weten welke taken ze wanneer uit moeten voeren, hoe en tegen welke kwaliteitsstandaards. Daarmee wordt een basis gelegd voor duurzame transformatie van project-, programma- en portfoliomanagement. 

Gedefinieerd projectmanagement

Een handboek op P3M3 niveau 3 betekent dat er een definitie van projectmanagement is die aan alle gangbare eisen en internationale standaards voldoet die nodig zijn voor het inbedden en borgen van efficiënte en effectieve managementroutines. Uw organisatie maakt de stap van een persoonsafhankelijke aanpak naar een procesgeleide aanpak. Hierdoor verbeteren de besluitvorming en de uitvoering van veranderinitiatieven. U ontwikkelt een cultuur van continu verbeteren.

Wel eenvoudig maar niet simplistisch

Het reduceren van bureaucratie betekent niet dat "het kind met het badwater wordt weg gegooid". Belangrijk is dat irrelevante informatie wordt verwijderd uit voorschriften en dat noodzakelijke standaards worden geborgd. P3M3 benadert project-, programma- en portfoliomanagement integraal zodat uw organisatie invulling geeft aan alle zekerheden en onzekerheden waar ze invloed op uit kan oefenen.  

Wilt u ook meer effect en minder tijdverlies?

Wij denken graag met u mee. We verzorgen graag kosteloos een presentatie om u te introduceren in P3M3 en de mogelijkheden om de aanpak van uw organisatie verder te verbeteren. Neem contact op om uw uitdaging te bespreken met een van onze adviseurs op 030 22 11 987 of mail ons >>>

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen met één van onze P3M3-specialisten? Wij denken graag met u mee! Bel ons of mail ons uw gegevens en vraag.