HUB Organoids: PRINCE2 Praktijktraining op maat

10-05-2021

HUB Organoids voorspellen de reactie van de patiënt op een behandeling. De technologie van Organoids maakt de ontwikkeling mogelijk van - van de patiënt afgeleide "mini-organen in een schaal" - van zowel gezonde als zieke weefsels om de kloof tussen het laboratorium en de kliniek te dichten. Om de slag van start up naar scale up te maken, wilde HUB Organoids de projectmanagement competenties van haar teams, managers en leiderschap versterken. 

Opleidingsvraag

Om management en medewerkers voor te bereiden op het opschalen van de organisatie, wilde HUB Organoids de projectmanagement volwassenheid van de organisatie en de individuele projectmanagement competenties van het management en medewerkers in lijn brengen met de behoeften. Wij kregen de vraag om hen hierbij te ondersteunen en daarbij gebruik te maken van PRINCE2.

Opleidingsvraag

Als onderdeel van onze opdracht hebben we onder meer de volgende activiteiten uitgevoerd:

  • Review bestaande projectmanagement raamwerk.
  • Ontwikkelen maatwerk training afgestemd op de projectactiviteiten van HUB Organoids.
  • Uitvoeren van een geaccrediteerde PRINCE2 Foundation training inclusief certificering.
  • Praktijkopdrachten om de brug van kennis naar kunde te slaan.
  • PRINCE2 leiderschap workshop voor de directie.

Is uw interesse gewekt?

Is uw interesse in de professionalisering van projectmatig werken gewekt na het lezen van dit stuk? En wilt u sparren met één van onze specialisten over uw situatie of ontwikkelvraag. Neem dan contact met ons op via 030 22 11 987. Of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt ook meer informatie raadplegen via onze verbeterdiscipline Projectmanagement of de methodiek PRINCE2.

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen met één van onze PRINCE2-specialisten? Wij denken graag met u mee! Bel ons of mail ons uw gegevens en vraag.