Vacature projectmanagement trainer en adviseur (freelance / zzp)

17-11-2023

Ben je een senior project-, programma-, portfolio- en verandermanagement- professional? Wil je als freelancer fulltime of naast je dagelijkse projectopdrachten kennis over dragen? Wij zijn op zoek naar gepassioneerde trainers die al geaccrediteerd zijn of zich door ons willen laten accrediteren. Samen met ons team werk je aan de ontwikkeling van individuele competenties en volwassen projectorganisaties.

Lange termijn samenwerking

Global Project Performance werkt met een vast team van freelancer trainers en consultants. Ze worden onder onze accreditatie als Accredited Training Organisation en Accredited Consulting Organisation (ACO/ACP) gecertificeerd in lijn met de vereisten van onder andere PeopleCert, Axelos, IPMA en APM International. Lange termijn samenwerking is voor de kwaliteit van onze dienstverlening essentieel. Het kost tijd om de geaccrediteerde trainingen meester te worden en om maximale synergie te realiseren.

Open training en Incompany Training

Als geaccrediteerde trainer kun je de volgende werkzaamheden realiseren:

 • Uitvoeren van de maandelijkse trainingen op ons open rooster.
 • Uitvoeren van incompany trainingen en deze ook op maat maken.
 • Adviesopdrachten in het kader van organisatieontwikkeling.
 • Mentoring en coaching van klanten.

Publieke en private sector & alle functionele disciplines

We bedienen een breed klantenbestand in zowel de publieke als de private sector. Onze specialisatie is om generieke marktstandaards en best practices toe te snijden op de specifieke context van onze klanten. Alleen dan kunnen de beste resultaten worden geboekt. We integreren een systematische aanpak met effectiviteit en efficiëntie in de praktijk zodat er op korte termijn prestaties kunnen worden verbeterd en de organisatie voor de lange termijn duurzaam groeit in volwassenheid.

Brede inzetbaarheid voor diversiteit aan opdrachten

Omdat we een grote diversiteit aan opdrachten uitvoeren, is het voor ons essentieel dat onze trainers breed ontwikkeld zijn:

 • Een projectmanagementtrainer moet bijvoorbeeld in staat zijn om niet alleen PRINCE2-trainingen te verzorgen maar ook IPMA-trainingen, projectmatig creëren of projectmatig werken.
 • Bovendien is het belangrijk dat onze trainers bedreven zijn in zowel traditionele-, agile- als hybride managementbenaderingen.
 • Naast kennis van de harde kant van management zijn uitstekende soft skills en beheersing van didactische benaderingen en technieken essentieel. 
 • Projecten spelen zich meestal af in een programma- of portfoliocontext. Daarom is het belangrijk om ook management standaards op het gebied van programma-, portfolio- en verandermanagement te beheersen.

Wat bieden wij?

 • Interessant, gevarieerd en uitdagend werk. 
 • Marktconforme beloning.
 • Werken in een dynamisch en prettig team.
 • Mogelijkheden om jezelf en je CV verder te ontwikkelen.

Interesse?

Is je interesse gewekt? Neem dan telefonisch contact op met Peter Postema: 06 30 000 675.

 

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen met één van onze adviseurs? Wij denken graag met u mee! Bel ons of mail ons uw gegevens en vraag.