Risicomanagement implementatie workshops

Klanten waarderen deze workshops met een 9

Hoe zorgt uw organisatie ervoor dat goede intenties aan het eind van een training leiden tot aantoonbaar betere prestaties? Hoe voorkomt u dat management en teams terug vallen in bestaande patronen en het rendement op uw investering uit blijft?  

Risicomanagement implementatie workshops zijn dé oplossing bij uitstek om ervoor te zorgen dat inspiratie,  inzichten, kennis en vaardigheden in de praktijk worden omgezet in concrete prestatieverbeteringen voor uw organisatie.

De brug van kennis naar de praktijk
Van goede intenties naar concrete resultaten
Rendement op uw investering
Advies op maat? Offerte? Wij denken met u mee!
030-2211987

Quote risicomanagement in de Praktijk bij VodafoneZiggo

"Voor VodafoneZiggo mochten we het risicomanagementraamwerk ontwikkelen voor het management van risico's op project- en portfolioniveau"
VodafoneZiggo, Ontwikkeling Risk Management Framework

Investering

Eenvoudige workshops kunnen we vaak al voor minder dan € 1.000,- organiseren.

Referenties

Wij werken onder andere voor Philips Healthcare, Ministerie van OCW, Ewals, VodafoneZiggo, SNS Reaal en NS, Ministerie van BZK en 500 andere klanten.

Quote MOR Tweede Kamer

"Voor een team van adviseurs hebben we een praktijkgerichte Management of Risk Foundation training uitgevoerd inclusief certificering"
Tweede Kamer de Staten Generaal, Management of Risk incompany training

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen met één van onze risicomanagementspecialisten? Wij denken graag met u mee! Bel ons of mail ons uw gegevens en vraag.