Risicomanagement mentoring & coaching

Klanten waarderen deze training met een 9

De praktijk is weerbarstig. Wat doet u als u tegen lastige situaties aan loopt bij het toepassen van de lessen uit de risicomanagement training? Hoe gaat u om met weerstand? Hoe ontwikkelt u draagvlak voor uw nieuwe aanpak?

Met risicomanagement mentoring en coaching kunt u beschikken over ondersteuning en advies op maat op het moment dat u het nodig hebt. U ontwikkelt uw impact maximaal in minimale tijd.

Ontwikkel uw competenties
Op maat wanneer u het nodig hebt
Maximale ontwikkeling in minimale tijd
Advies op maat? Offerte? Wij denken met u mee!
030-2211987

Quote risicomanagement bij ZAAM Scholengemeenschap

Global Project Performance heeft ons met een integraal verbetertraject geholpen om projectmatig werken te professionaliseren inclusief risicomanagement"
Patricia Huisman, ZAAM Interconfessioneel Onderwijs

Aanpak 

We denken met u mee! De volgende twee aanpakken zijn voorbeelden van de manier waarop we mentoring en coaching vorm kunnen geven:

  • U kunt met ons een strippenkaart afspreken zodat u op elk gewenst moment over de ondersteuning kunt beschikken die u nodig hebt. 
  • Ook is het mogelijk om samen te werken in de vorm van een meester-gezel-constructie. Daarbij nemen wij de verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld een project. Gedurende het project dragen we steeds meer taken over aan de door u beoogde projectmanager en projectondersteuner.

Investering

Voor mentoring en coaching leveren we op basis van een overeen te komen uurtarief.

Referenties

Wij werken onder andere voor Philips Healthcare, Ministerie van OCW, Ewals, VodafoneZiggo, SNS Reaal en NS, Ministerie van BZK en 500 andere klanten.

Quote risicomanagement IPMA competentie assessments

"Jaarlijks begeleiden wij een groot aantal project-, programma- en portfoliomanagers bij de voorbereiding op het IPMA-assessment dat ook de competentie risicomanagement omvat".
IPMA Competentie Assessments, Inclusief risicomanagement competentie

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen met één van onze risicomanagementspecialisten? Wij denken graag met u mee! Bel ons of mail ons uw gegevens en vraag.