Waarom zou ik een IPMA C assessment willen afleggen?

24-02-2023

Stel u bent projectmanager. U bent al in het bezit van een PRINCE2-certificaat, Lean-certificaat, SCRUM-certificaat en Agile PM certificaat. Waarom zou u ook nog eens tijd, geld en moeite investeren in het voorbereiden op en afleggen van het officiële IPMA C assessment?

Redenen om een IPMA C assessment te willen afleggen

Een IPMA C assessment kan verschillende voordelen bieden voor een projectmanager:

  1. Erkenning van vaardigheden: Een IPMA C assessment is een internationaal erkende certificering die bevestigt dat u over de kennis en vaardigheden beschikt om succesvol projectmanagement uit te voeren. Dit kan uw professionele geloofwaardigheid verhogen en kan helpen bij het verkrijgen van nieuwe kansen en promoties.

  2. Identificatie van sterke en zwakke punten: Een IPMA C assessment omvat een beoordeling van uw projectmanagementvaardigheden, inclusief uw sterke en zwakke punten. Dit kan u helpen uw vaardigheden verder te ontwikkelen en uw prestaties te verbeteren.

  3. Ontwikkeling van leiderschap: IPMA C assessments beoordelen niet alleen uw technische vaardigheden, maar ook uw leiderschapspotentieel en uw vermogen om teams te leiden. Dit kan u helpen uw leiderschapsvaardigheden te verbeteren en uw vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met anderen te vergroten.

  4. Professionele netwerken: Door deel te nemen aan een IPMA C assessment kunt u in contact komen met andere professionals in uw vakgebied en uw professionele netwerk uitbreiden.

  5. Verbeterde projectprestaties: Het ontwikkelen van uw projectmanagementvaardigheden kan leiden tot betere prestaties van uw projecten en een hogere klanttevredenheid.

IPMA C assessments kunnen dus uw professionele groei en ontwikkeling bevorderen en de prestaties van uw projecten helpen verbeteren.

Is uw interesse gewekt?

Neem dan contact met een van onze opleidingsadviseurs op om uw specifieke situatie en doelen te bespreken: bel 030 22 11 987 of vul ons contactformulier in.

Of raadpleeg onze beschrijving van de IPMA C Rapportbegeleiding die u voorbereidt op het IPMA C assessment.

Quote VU MC Amsterdam IPMA in de Praktijk

"De IPMA-training hielp ons om een motiverende, stimulerende en lerende sfeer binnen het project te creëren, zodat er grote betrokkenheid ontstaat bij het bereiken van de projectdoelstellingen en resultaten."
Mariska Marcelis, AMC-UvA Amsterdam

Wij werken o.a. voor

We denken met u mee!

Wilt u telefonisch van gedachten wisselen met één van onze IPMA-specialisten? Wij denken graag met u mee! Bel ons of mail ons uw gegevens en vraag.